Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
VictorRwh

Adding models

Question

Hello,

I'm making a server and I've added some models from another source.
I also added the item names to items.cfg and the model codes to class8.java
But still the items I've added wont shop up as the models.
What am I doing wrong? :S

Victor

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
That tutorial says:
case ####:
itemDef.name = "##";
itemDef.itemActions = new String[5];
itemDef.modelID = ###;
itemDef.modelZoom = 848;
itemDef.modelRotationY = 267;
itemDef.modelRotationX = 138;
itemDef.modelOffset1 = 5;
itemDef.modelOffset2 = 0;
itemDef.anInt165 = -1;
itemDef.anInt200 = -1;
itemDef.anInt188 = -1;
itemDef.description = "#####".getBytes();
break;

But my script is like:
if(i == 2520)
{
class8.aStringArray189 = new String[5];
class8.aStringArray189[1] = "Wield";
class8.anIntArray156 = new int[2];
class8.anIntArray160 = new int[2];
class8.anInt174 = 10050;
class8.anInt181 = 919;
class8.anInt190 = 459;
class8.anInt198 = 6;
class8.anInt169 = 1;
class8.anInt175 = 56;
class8.anInt194 = 3;
class8.anInt197 = 116;
class8.anInt204 = 138;
class8.anInt165 = 10053;
class8.anInt200 = 10052;
class8.anInt188 = 10051;
class8.anInt164 = 10054;
class8.aBoolean176 = false;
class8.aString170 = "Void knight Top";
class8.aByteArray178 = "Torso armour of the order of the Void Knights.".getBytes();
}

So what is wrong here? :S

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
It's just different. Trial and error will get you far, but it will take a while.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×