Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Nytr1X

Error connecting to server....tricky problem

Question

Hi, I'm having a problem with my PI based client.
I can login on the server with no problems but when someone else tries to login it won't let them, now I will tell you what I did to try and make it work and if I missed something please help me:)

I made a no-ip domain.
I jarred the client (even tho it probably doesn't make any difference).
I port-forwarded.

and in the client.java I changed:

if(myPrivilege == 2 || server.equals("******.no-ip.info") || 1 == 1/*to remove*/)
Server = "********.no-ip.info";
public static String server = "*******.no-ip.info";

Is there anything else I need to change in the client or anywhere else?

Thanks for your time!

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[code]
Server = "********.no-ip.info";
[/code]
Is all you usually have to change.
I'd still search your files for
[code]
127.0.0.1
[/code]
in case you are some how missing it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ye I realized thats the only I needed to change but when it didn't work I tried changin all the others also.

I searched everywere for 127.0.0.1 even 0.0.0.0 and I used a java file searcher I found nothing else :/ This is getting me all confused, I didn't have this problem with a delta source.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
The problem is not in your files. its from no-ip.
most no-ip addresses has been disabled by microsoft
[URL="http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/"]http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/[/URL]

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[quote name='Nytr1X']Ye I realized thats the only I needed to change but when it didn't work I tried changin all the others also.

I searched everywere for 127.0.0.1 even 0.0.0.0 and I used a java file searcher I found nothing else :/ This is getting me all confused, I didn't have this problem with a delta source.[/QUOTE]
Just making sure, you're compiling, right?

[quote name='pkcrown']The problem is not in your files. its from no-ip.
most no-ip addresses has been disabled by microsoft
[URL="http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/"]http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/[/URL][/QUOTE]
Pretty sure that isnt active anymore

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[quote name='pkcrown']The problem is not in your files. its from no-ip.
most no-ip addresses has been disabled by microsoft
[URL="http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/"]http://www.noip.com/blog/2014/06/30/ips-formal-statement-microsoft-takedown/[/URL][/QUOTE]

but I done my no-ip a couple of weeks ago & it shows that it's online.

[QUOTE]Just making sure, you're compiling, right?[/QUOTE]
Yes I'm compiling with no errors

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
One way to be certain of the no-ip actually working would be to run a ping check on it, it may not return any results (to stop attacks and such), but it should still say the IP that your trying to get a ping result on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×