Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
KHcoding

Matrix bank to equipment bug

Question

Hey guys,

There is an issue with the equipment interface after using the bank, this is on all original 718 matrix base's released by Dragonkk. I have been looking for several hours now through the code to see if i can figure what is the problem with it, from what i can see there really shouldn't be an issue.. While in-game you use the bank and then close it --> then click on Show Equipment Stats it does not open the final interface for the equipment bonuses, you have to click away on the minimap then click Show Equipment Stats again to get it to open the interface.

I am just wondering if anyone knows any fixes for this any hint/tip is would be very helpful.

A rep + a thank you is considered in any information on fixing this. Thank you if you have read this post please please please feel free to post any reply to my topic it would be much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
[quote name='Fuzen Seth']Are you using a 667?[/QUOTE]

I am using the original matrix 718 base released by dragonkk. Know one seems to know a fix to this issue.. Its an annoying little bug to

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Bumping this for attention, because it still hasn't been fixed by anyone on any forum. :|

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
[quote name='murk3d09']Bumping this for attention, because it still hasn't been fixed by anyone on any forum. :|[/QUOTE]

No Fix was Found Whats so ever. bumping because theirs no answers! :\

Edit** ANYWHERE!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×