Jump to content
cannong

Rune-Evolution 742 - No Antileech - Fully Working

Recommended Posts

[quote name='Demon Scopez']Did you compile it before logging in?[/QUOTE]

Yes, It still didn't seem to work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Delete this please, managed to double post :l Edited by lorden kriss
Double posted

Share this post


Link to post
Share on other sites
Everything have been working fine, but today I get this error. :(

[IMG]http://gyazo.com/1c7bb09bb32d118707d27427960c46e4.png[/IMG]

NVM, figured it out. Edited by lorden kriss
Figured it out

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='lorden kriss']Everything have been working fine, but today I get this error. :(

[IMG]http://gyazo.com/1c7bb09bb32d118707d27427960c46e4.png[/IMG][/QUOTE]

Facepalm lmao

Share this post


Link to post
Share on other sites
So, can i have the link?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could you please send me the link :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could someone send me the server please? It'd be great

Share this post


Link to post
Share on other sites
Updated download link

Share this post


Link to post
Share on other sites
noobest question but i need a quick walkthrough on compiling the Client...

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote name='sonnax']noobest question but i need a quick walkthrough on compiling the Client...[/QUOTE]

You hit compile.bat?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×