Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'frustrated'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • RuneLocus
    • News & Announcements
    • Information Booth
    • Website Support
    • Introductions
    • Chat
    • Forum Games
  • RuneScape Development
    • RSPS General
    • RuneScape Private Server (RS2)
    • RuneScape Private Server (503+)
    • RuneScape Private Server (EoC 742+)
  • Other
    • Digital Art
    • Gaming
    • Webdevelopment
    • Computers
  • Marketplace
    • RuneScape Market
    • RSPS Market
    • Others Market
    • Freelance Middleman Services
  • Super Secret Club's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 2 results

  1. Hi again Im currently using an actiontec V1000H for my ports and my current ISP is telus So im trying to port forward my ports and once I do it looks like this : [IMG]http://i46.tinypic.com/mtox9f.png[/IMG] Once I was done with that i went to check the status of it through runelocus and it says it is offline [IMG]http://i50.tinypic.com/2hx59c2.png[/IMG] -Kyle
  2. Ok so this is it, Every single time I download a source and client this error always comes up: Exception in thread "main" java.lang.ExceptionInInitializerError Caused by: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 7 at server.model.npcs.NPCHandler.loadAutoSpawn(NPCHand ler.java:3189) at server.model.npcs.NPCHandler.<init>(NPCHandler.jav a:63) at server.Server.<clinit>(Server.java:64) Could not find the main class: server.Server. Program will exit. Press any key to continue . . . Its not excact error, but something to the means of: Could not find the main class: server.Server. I mean im a beginner but, Im getting frustrated because Im trying to find a Delta Source and Client, but everyone I try there is that exact error on the run.bat for source. Or in source there are a error when you compile it. Or if that all works i try to run client and there a error from run.bat, and it dissapears. Yes I do have the port 43594 forwarded, and yes I do have java set up with CLASSPATH and PATH. Also im running Windows Vista, and on Java JDK 6 Update 27. All help appreciated thanks.
×