Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fetching'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • RuneLocus
    • News & Announcements
    • Information Booth
    • Website Support
    • Introductions
    • Chat
    • Forum Games
  • RuneScape Development
    • RSPS General
    • RuneScape Private Server (RS2)
    • RuneScape Private Server (503+)
    • RuneScape Private Server (EoC 742+)
  • Other
    • Digital Art
    • Gaming
    • Webdevelopment
    • Computers
  • Marketplace
    • RuneScape Market
    • RSPS Market
    • Others Market
    • Freelance Middleman Services
  • Super Secret Club's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 4 results

  1. Hi. When I have other people download my rsps they Experiancse this issue... Uncaught error fetching image: Java.lang.NullPointerException At sun.awt.image.UrlImageSource.getConnection(Unkown Source) Ect... ( message if you need whole thing ) I can log on just fine im using poanizer 714 rsps. They have downloaded it by Mediafire and I have done archive... I have googled and can't find anything related to a rsps or that I can understand. If you can help please put it simple as this is my first month using Java. Thanks!
  2. everytime I try to run my client in Eclipse, I get this: [code]Uncaught error fetching image: java.lang.NullPointerException at sun.awt.image.URLImageSource.getConnection(Unknown Source) at sun.awt.image.URLImageSource.getDecoder(Unknown Source) at sun.awt.image.InputStreamImageSource.doFetch(Unknown Source) at sun.awt.image.ImageFetcher.fetchloop(Unknown Source) at sun.awt.image.ImageFetcher.run(Unknown Source)[/code] What I have tried: - Switching compiler version to Java 6, 7, and 8. (Currently running on 7 as it should be) - Restarting Eclipse - Restarting server
  3. jake14

    Fetching updates- 0%

    Base: Telos-Reborn Revision:666 The Problem:Stops at fetching updates 0% Information & Media: So my client worked perfectly until the next update they had then it started doing this what is shown in the video, i wrote 2 admins on their & neither 1 knew what was wrong and suggested I wait for Fez (their developer). I searched it up & some people have had the same problem on different servers ect. I've tried literally everything, deleting cache's,uninstall java,re installing ( i did this about 30 times) & none of it seemed to help. Video of the problem: [video=youtube;R_vWMiQ7_b8]http://www.youtube.com/watch?v=R_vWMiQ7_b8[/video] Message I sent to their administration in case you want to know what I said. So I've been having problems with my client I've made 3 threads none ended with a resolution. I haven't been able to play for past 2 days now it will be 3 days. I took a video of this happening i left it sit for 2 hours it never moved. I tried uninstalling java re installed deleting all cache, then i thought it was my computer so i just did a full manufacture reset to my computer & still doesn't work. I've tried ever single resolution I've been given. If anyone knows of a solution let me know please. They did ask for the specs of my comp so here they are aswell [img]http://puu.sh/4bspV.jpg[/img] [url]www.Telos-Reborn.com[/url]
  4. Alright so me and a friend set up a dementhium source test. He is hosting from his regular ip he is also portforwarded. But when I run the client it gets stuck at fetching updates. And it just sits there intill he restarted the server then it connected. it does this everytime anyone know?
×