Jump to content

LegitimateRSPS

Member
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

About LegitimateRSPS

  • Rank
    Bronze Member
  1. [video=youtube;H7OImF7AasM]http://www.youtube.com/watch?v=H7OImF7AasM[/video] This dupe all you got to do is have two of the same item i.e two different hats, capes, armour etc. then the one you want to dupe is in inventory while the one that will be getting deleted you are wearing. Then rapid click on the one you want to dupe as you are in the Equipment Tab. :/ Are their any ideas how to fix?
  2. Okay guys, I first off I am using "[url=http://www.moparscape.org/smf/index.php?topic=563888.0]Nexon-World 639[/url]", and I have a weird glitch/problem. When I use the "View Equipment" interface to see what all I am wearing and all of the bonuses it opens and works as should (after updating). But, when I close out of it and open up the bank for any reason, then exit it, and try to re-open the Equipment Interface, I believe it is going back to the "Banking Inventory Interface." (Just a thought, by observation... May be completely wrong). This works vise-versa too, I don't know why it is doing this or how to fix this. Any ideas on where to look, or any suggestions to fix this error? [CENTER][video=youtube;AFzirqJ7ppU]http://www.youtube.com/watch?v=AFzirqJ7ppU[/video][/CENTER]
  3. I've went through at least 17 servers so far, maybe more. Seventeen just on my history for the day, and every single one has the same common error in the client. "Error Game Js5connect", I CANNOT AND NEITHER CAN ANYONE WHO HAS HELPED FIGURE THIS OUT! So if someone a lot smarter than I or anyone I have been working with care to help and and possibly take a look, please.. Be my guest. ALSO JUST TO KEEP YOU ALL WHO IGNORE PEOPLE WITH "EASY ERRORS", I have changed the client revision, the IP's and even the Ports. I setup my environmental tabs just as the Java tutorials explained and everything. Still get the same error.
  4. Is anyone able to help me with this, or getting any server to work on my computer rather. :L
  5. Damn Tyler, I don't know what it is I find so attracting about your releases their just great looking haha. But everytime they've got an error. I read though the comments and just downloaded Eclipse and Java for my computer got them both working fine.. Now I run the Server/Client through Eclipse and still get some crap. I was wondering if someone could help me? I know this isn't a help forum but, if you would PM me and I'll give you my T.V. Info?
  6. Hey man, I did make them the same. & I tried Eclipse I am watching videos & tutorials on how to use now but I keep getting this error. [IMG]http://i.imgur.com/du9jHuQ.png[/IMG] *EDIT*Ahh before I get flamed about "Not setting my PATH for Java" I have. I set it and set my own, neither has worked? *EDIT2* Alright man, I seen that you were online and I waited a while, even tried sending a PM n' stuff. But couldn't get your attention. I got to go back to OCS tomorrow to finish my paperwork and officially start my training. I'll be back around 17:00-20:00 Central US if you think you can help. Night all.
  7. [url]http://imgur.com/tnubiPm[/url] I've read through the whole thing including first 10 pages of comments. I fixed the IP, Ports, and made the client version 3 instead of 1. What is wrong with it? (Maybe you can help over TeamViewer?) *EDIT* I tried moving client version to 5 because someone said that might work but it still didn't just makes it longer before it actually gives me that error. *EDIT* The server doesn't have a compiler? I was told that all the changes just update automatically? I don't know how true that is? If I could be provided with one that would be awesome. I looked at Eclipse? But, I couldn't ever get it to work?
  8. I am back, is anyone able to help me with this over T.V. Maybe?
  9. Yup, sorry man.. Same error. I don't think I changed all the ports/ips maybe? I got to go to OCS for today I will be back around... 5-6 Central USA. If someone could help me over teamviewer? Thanks all Bye.
  10. [url]http://imgur.com/tnubiPm[/url] I've read through the whole thing including first 10 pages of comments. I fixed the IP, Ports, and made the client version 3 instead of 1. What is wrong with it?
×