Jump to content

ezziiee

Member
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

  1. LOL, thats a tad funny.

  2. Whats your skpye user?

  3. Says it can't find you.

  4. Ok, add me on skype please : ezziiee bitcheszx

  5. Hey, I'll buy your 60m for .55/m.

  6. ezziiee

    Webclient Help

    i have a tropazpkz client and source, i was wondering if anyone could help me make a webcleint , im willing to pay something legit.
  7. i currently own a actual .com domain. i have a really good server and client, and i was wondering how to put the server and the client up on my domain. i don't need to portfoward or any of that stuff.
  8. after i portfowarded and everything. how do i acutally get the server online ?[quote name='Zykev2'][size=2][color="#FF0000"]©Zykev2 Tutorial Do Not use without permission![/color][/size] ++++++++++++++++++++++++++++++ [u][b]Information[/b][/u] [b]Difficulty:[/b][i]2/10[/i] [b]Estimate Time to complete:[/b][i]5 minutes[/i] [b]Assumed Knowledge:[/b][i]Some knowledge on how routers work[/i] [b]Credits:[/b][i]90% Zykev2, 10% AmericanboyG (stereotypical)[/i] ++++++++++++++++++++++++++++++ [size=6]How to portforward with a Netgear WGR model[/size] note: THIS DOES [b]NOT[/b] explain how to make expeptions in your firewall and have a no-ip account if not please refer to my "how to make a server section on the sticky!" [url="http://**************/smf/index.php?showtopic=2187"]http://**************/smf/index.php?showtopic=2187[/url] note: I used Netgear WGR614v7 router for this tutorial. ________________________________________________________________ [size=4]Step 1. Identifying IP[/size] 1) Go to Start > Accesories > Command prompt Other: Go to Start > Run > CMD 2) Next type in IPconfig and you should come up to a screen similar to this... [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear.jpg[/img] ________________________________________________________________ [size=4]Step 2. Identifying Passwords[/size] Unless you have changed your router password the Password will default be username: admin password: password username: admin password: admin username: password: password ________________________________________________________________ [size=4]Step 3. Logging in.[/size] On any web browser type in your [b]DEFAULT GATEWAY[/b] in the address bar (Should be 192.168.1.1 or something similar) and log in with one of those passwords above in [i]Step 2[/i] or if you already know it your password. ________________________________________________________________ [size=4]Step 4. Portforwarding/Porttriggering.[/size] Once you log on you should see your Netgear router homepage and then click [i]Portforwarding/Porttriggering[/i] [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/Netgear1.jpg[/img] ________________________________________________________________ [size=4]Step 5. Add custom service[/size] And you should see this screen (refer to picture below) at the part where it ask for the IP on the [b]LAST[/b] box put the last # that was on your IP address in the command prompt so Mine for example is 2. [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear2.jpg[/img] [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear3.jpg[/img] ________________________________________________________________ [size=4]Step 6. Allowing portforwarding through[/size] Now assuming that you have already allowed it through your windows firewall (The port and checked TCP) and its still not working it probably is a SPI firewall problem so we are going to do a few things First Click on [i]Lan IP Setup[/i] [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear4.jpg[/img] Now click [i]Add[/i] and it will pop up a screen like this (REFER PICTURE BELOW) and just add your IP Address from the command prompt (I.E mine: 192.168.1.2) and netgear will do the rest. [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear5.jpg[/img] After that click [i]Apply[/i] And click [i]Wan Setup[/i] The settings should be [b]EXACTLY LIKE THIS OR IT WONT BE SAFE AND WONT WORK[/b] [img]http://i284.photobucket.com/albums/ll37/zykev2/netgear6.jpg[/img] Now update it and you should be portforwarded!!!!!!! Congratulations![/QUOTE]
  9. when i run server, i get a error. hat do i do to fix this???
  10. how do i put the cache into the computer?
  11. ezziiee

    317 Help!!!

    i opened up the source, i clicked " run " ( theirs 2 runs ). than i clicked on the client, also " run " . i got expection in thread " main " java.lang.UnsupportedClassicVerisonError. can someone help me please?
  12. atfer i downloaded both things, i open up the source and run correct? than i open up the client and run it also right? but i get a java.lang.unsupported classicerror. can you help me out plz???
×